Windturbines werken over het algemeen beter in grote gebieden die een hectare beslaan. Dit komt omdat de windstroom niet wordt afgebogen door nabijgelegen gebouwen. Een eerste stap die je kunt zetten is elektriciteit vergelijken, daardoor bespaar je nog meer als je een windturbine plaatst.

– Wat is de gemiddelde windsnelheid?

De aanbevolen windsnelheid moet minstens elf mijl per uur zijn, maar als dat niet het geval is, moet u wellicht een hogere toren en grotere wieken gebruiken om hogere hoogtewinden op te vangen.

– Waar kan ik de windturbine nog meer voor gebruiken?

Als u de turbine voor andere doeleinden zou kunnen gebruiken, zoals het oppompen van water van buitenaf, dan kan het nuttig zijn dan u denkt. Dit is de reden dat u zoveel windmolens over boerderijen verspreid ziet staan – ze helpen het water uit de reservoirs naar de boerderij te pompen.

– Heeft mijn huis een constante stroomvoorziening nodig?

Daarom willen zoveel mensen in de eerste plaats een kleine windturbine – om het huis van stroom te voorzien tijdens een stroomstoring en om economische verliezen te voorkomen. Hoewel de windturbine het huis misschien niet altijd van stroom voorziet, kan de opgeslagen stroom in noodgevallen worden gebruikt, wanneer de nutsvoorzieningen net niet genoeg zijn.

Het beantwoorden van deze vragen geeft u een goed idee van hoeveel stroom u nodig heeft, hoe groot de toren een wieken moeten zijn, en hoeveel het de moeite waard zou zijn om te investeren in het maken van uw eigen stroomvoorziening thuis.

  • Het mooie van technologie is dat het altijd beter wordt. Zozeer zelfs dat de motoren kleiner, efficiĆ«nt en goedkoop genoeg zijn geworden om een paar kleine turbines op het dak te bevestigen en hetzelfde vermogen te produceren als een grotere turbine op een hoge toren. Meer weten? Bekijk dan alle aanbiedingen.
  • Hoewel professionele windturbines voor thuisgebruik enkele duizenden dollars kunnen kosten, is het mogelijk om ze zelf te maken voor een tiende van de prijs, met componenten die thuis en in de plaatselijke ijzerhandel te vinden zijn. Bovendien biedt de VS zowel staats- als federale belastingkredieten die u kunt gebruiken om de installatiekosten te compenseren. Zo verlaagt u niet alleen uw elektriciteitsrekening.