Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw Visa-kredietkaart – of eender welke andere kredietkaart. Deze omvatten:

 1. Jaarlijks percentage (JKP) – dit zijn de kosten van het lenen
 2. Minimale maandelijkse aflossingen – soms is het een vast bedrag, soms is het een percentage van het saldo
 3. Jaarlijkse kosten – sommige Visa-creditcards brengen elk jaar kosten in rekening, die aan uw saldo worden toegevoegd.
 4. Extra kosten – sommige Visa-creditcards hebben extra kosten als u uw kredietlimiet overschrijdt of te laat betaalt, bijvoorbeeld
 5. Inleidende tarieven – sommige Visa-kaartaanbiedingen geven lage tarieven voor enkele maanden als een speciale deal, maar dan neemt het tarief toe.
 6. Beloningen – controleer welke beloningen en voordelen beschikbaar zijn.

Vergelijk en vraag een Visa-creditcard aan

Als je er eenmaal een hebt gevonden die je wilt aanvragen, zijn Visa-kaartapplicaties meestal snel, probleemloos en eenvoudig. Als je je afvraagt hoe je aan een Visa-kaart kunt komen, volg dan gewoon deze eenvoudige stappen om de beste creditcard van 2020 te vinden.

Er zijn genoeg manieren om een VISA creditcard te vinden

Kijk naar de Visa-creditcardvergelijkingstabel bovenaan deze pagina om te zien welke de beste Visa-kaarten zijn voor jouw behoeften. Een vergelijking is een goede manier om de beste Visa-creditkaart, UK breed, voor u te vinden. Het verkrijgen van Visa-krediet is afhankelijk van uw kredietscore. Denk eraan om een kredietreferentiebureau te gebruiken om te zien hoe uw kredietwaardigheid er uit ziet voordat u zich aanmeldt. U wilt dat het er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor kredietverstrekkers. U kunt ook gebruik maken van onze eligibility checker om te zien hoe groot de kans is dat u wordt geaccepteerd voordat u zich aanmeldt.

 • Klik door naar de bank die de gewenste creditcard aanbiedt uit onze Visa-creditcardvergelijkingstabel.
 • Vul het formulier in dat nodig is om uw Visa-creditcardaanvraag te doen. Online Visa-kaartaanvragen kunnen in enkele minuten worden gedaan.
 • Als u een aanvraag voor een Visa-kaart heeft ingediend, komt u direct te weten of deze is goedgekeurd.

Wacht tot uw Visa-kaart op de post komt.

Als je aanvraag niet wordt goedgekeurd, hoef je niet zes maanden lang dezelfde creditcard aan te vragen, omdat je dan automatisch wordt afgewezen. Beperk het aantal aanvragen dat u in totaal doet, want als u wordt afgewezen voor krediet, kan dat een negatieve invloed hebben op uw creditscore. Het is beter om ervoor te zorgen dat u aan de criteria voldoet voordat u een aanvraag indient.

Welke informatie heb ik nodig voor een Visa-kaartaanvraag?

Er is wat specifieke informatie die u moet delen bij het aanvragen van een Visa-kaart, in het hele Verenigd Koninkrijk. Dit is meestal inclusief:

 • Uw naam
 • Uw adres
 • Uw geboortedatum
 • Uw arbeidsstatus
 • Uw inkomen
 • Uw nationaliteit.

Het kan ook zijn dat u het bewijs van deze informatie moet leveren.