Het lijkt erop dat we elke week horen over de lancering van een nieuwe telefoon. Dit is het snelst! Slimste dat! Het kan snel vermoeiend worden, en als je niet oplet, kan het landschap vrij snel verschuiven voordat je het ziet. Sinds de lancering van de iPhone in 2007 zijn er duizenden nieuwe smartphones gelanceerd, die elk een herhaling zijn van wat er voor hen kwam en het toevoegen van nieuwe functies langs de weg.

Als je het te druk hebt gehad om verder te gaan met je leven, kan je in de war raken over de huidige stand van zaken op de smartphonemarkt. Dus, met Kerstmis voor de deur en veel Vodafone-klanten die op zoek zijn naar een upgrade van hun oude telefoons, wat zijn dan de beste telefoons op het netwerk voor alle budgetten?

Drie telefoons die optimaal presteren

We hebben drie telefoons in deze sectie opgenomen, want als je elke maand geld uitgeeft aan een telefoon, wil je er zeker van zijn dat het je de komende twee jaar een plezier zal blijven doen. Er is immers niets zo vervelend als het krijgen van een nieuwe telefoon die niet werkt zoals u dat wilt.

iPhone 6S

Eerst omhoog is de iPhone 6s, en, nou ja, het is de nieuwste iPhone. Verkrijgbaar in de smaken 16, 32 en 64GB en in een grotere Plus-variant. Hoewel nieuwe functies zoals ‘Force Touch’ op dit moment een beetje een gimmick zijn, neemt dit niet weg dat dit de meest capabele iPhone tot nu toe is. Krachtig, slank en met een geweldige camera en scherm is het een geweldige telefoon. De levensduur van de batterij is echter nog steeds een teleurstelling en als je iOS op geen enkel ander Apple-apparaat leuk vindt, zul je het hier nog steeds niet leuk vinden.

Sony Xperia Z5

De Sony Xperia Z5 is een crimineel onderschat apparaat. Het is volledig waterdicht met een prachtig design, en niet te vergeten het is bliksemsnel, heeft een geweldige camera, twee dagen batterijduur en een mooi scherm. De batterij is verzegeld in de lijn van de iPhone’s, maar het wordt geleverd met een micro-SD slot om het geheugen uit te breiden, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je muziek, foto’s en video’s. Maak je ook geen zorgen over een vingerafdruklezer, want die heeft er een.

Samsung Galaxy S6

Tot slot is er de Samsung Galaxy S6 Edge+. De naam is misschien een mondvol, maar het is een waardige mededinger. Als je kijkt naar de iPhone 6s Plus en je je afvraagt wat de concurrentie is, kijk dan niet verder. De Edge + heeft misschien wel de mooiste design en bouwkwaliteit van een smartphone, een enorme batterij, een prachtige camera, mooie vingerafdruklezer en een groot tempo. Het heeft ook een wilde wrap-around scherm dat is voorzien van een aantal nette trucs om indruk te maken op je vrienden.

Xperia Z5 compact

Onze eerste keuze voor de midrange telefoon van onze keuze is de Xperia Z5 Compact. We hebben de Z5 gekozen als een van onze beste keuze, maar denk niet dat de Compact het inferieure apparaat is. Hij heeft dezelfde processor en camera en is net zo mooi en goed gebouwd. In feite is de enige verandering de grootte (het heeft een zeer comfortabel 4,6″ display). Dus, als je een kleinere smartphone met een enorm vermogen wilt, dan is dit het.

De Moto G

Ooit betekende het kopen van een goede smartphone veel geld uitgeven. Deze dagen, echter, kunt u een beetje uitgeven en krijgen een enorme hoeveelheid van wat maakt die dure smartphones geweldig. Onze case in de Moto G. Gemaakt door (u raadt het al) Motorola, het apparaat heeft een 5″ HD display, een mooie 13MP camera, een schone bouw van de nieuwste versie van Android, een snelle processor, een waterdichte behuizing en een grote levensduur van de batterij. Het doet niet alles wat de telefoons hierboven doen, maar als je een smartphone met een budget wilt, zal deze telefoon je als geen ander imponeren.